Vevőszolgálat

A weboldalon, termékeink mellett feltüntetett árak bruttó árak. (tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t)

A weboldalunkon szereplő termékeket folyamatosan gyártjuk, így ezekből általában vannak raktáron is. A raktáron lévő termékeket még aznap át tudjuk adni a futárnak, így az akár 1-3 nap alatt megérkezik a megrendelőhöz. Az esetleges készlethiányról a megrendelés leadását követően azonnal tájékoztatjuk a megrendelőt! A szállítási határidőről minden esetben visszaigazolást küldünk!

A weboldalunkon megrendelt terméke(ke)t a Magyar Posta vagy Budapest területén a Sweet Night saját futárja szállítja ki a megrendelőnek.


Szállítási formák:

Magyarország területén előreutalás esetén futárszolgálattal: 1 200 Ft
Magyarország területén utánvétel esetén futárszolgálattal: 1 500 Ft

Budapesti csomag átvétel a XV.  kerületben közvetlenül futárunktól: díjmentes

15 000 Ft fölötti rendelés esetén a szállítás díjmentes!

A fent megjelölt szállítási díjak csak Magyarországi címre érvényesek! Természetesen igény esetén külföldi rendeléseket is teljesítünk, erről kérjen egyedi ajánlatot a rendelés leadása előtt.

A weboldalon kínált terméket, termékeket kizárólag abban az esetben rendelje meg, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!


Szerződés

A Megrendelőlap Megrendelő általi elküldésével és annak a Szállító által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre

Egyrészt a Dezső Eszter e.v. (székhely: 1157 Budapest, Páskom park 26. Adószám: 68045977-1-42 , Cégjegyzékszám: 51142247, Bankszámla: OTP:  11715007-21443480) a továbbiakban: Szállító,

Másrészt a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles az utánvéttel megrendelt és a Szállító által visszaigazolt, a Vevő által a Megrendelésen kiválasztott terméke(ke)t a Megrendelésen megjelölt szállítási címre, raktáron lévő termékek esetében 3 munkanapon belül eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik (pl: nem áll rendelkezésre az adott mintájú textil), úgy a Szállító köteles haladéktalanul a Megrendelő által a Megrendelésen feltüntetett e-mail vagy telefon útján értesíteni Megrendelőt 3 munkanapon belül.

Megrendelő köteles az általa feladott Megrendelésen megjelölt és a Szállító által a Megrendelő által megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, és a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett, a Szállító által kiállított számlán szereplő vételárat, mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza készpénzben a kézbesítő részére kifizetni. Amennyiben Megrendelő a Megrendelésen a vételár teljesítésének módjaként banki átutalást jelölt meg, úgy Megrendelő köteles a vételárat a Szállító által a megrendelőlapon feltüntetett e-mail címre kiküldött proforma számla adatai alapján az azon feltüntetett fizetési határidőn belül a Szállító fent megjelölt bankszámlájára átutalni. Ez esetben Szállító a vételárnak a bankszámláján történő jóváírását követően 3 munkanapon belül- köteles a terméke(ke)t a Megrendelő által megjelölt szállítási címre elküldeni.

Vevő a termék kézhezvételének napjától számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles a Terméket a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Szállító azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését. Szállító köteles a fogyasztó által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. - Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót: Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal ellátva stb..)

Szállító a Megrendelő adatait a szerződés teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.

Az esetleges jogviták elbírálására Felek (hatáskörtől függően) a Gyöngyösi Városi Bíróság illetékességét kötik ki.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.


A SWEETNIGHT WEBOLDAL ÜZLETSZABÁLYZATA

Az eladó neve: Dezső Eszter e.v.
Székhelye: 1156 Budapest, Páskom park 26.
Adószám: 68045977-1-42
Cégjegyzékszám: 51142247
Bejegyezte: Heves Megyei Bíróság
Bankszámlaszám: OTP: 11715007-21443480
Képviselő: Dezső Eszter
Telefonszám: 06-30/902-8401 
E-mail: info@sweetnight.hu


Az on-line vásárlás menete:

Az online vásárláshoz regisztrálni kell a Sweet Night babatextil gyártó weboldalán. A regisztrációt követően válassza ki a megvásárolni kívánt terméket, majd a termék bruttó ára alatt található mezőben állítsa be a pontos darabszámot és nyomd meg a "KOSÁRBA" ikont. Amennyiben más terméket is szeretne vásárolni, ismételje meg az előbb leírtakat. Amennyiben úgy gondolja, hogy befejezte a vásárlást, kérjük kattintson a honlapon bal oldalt felül elhelyezkedő lila bevásárló kosár melletti termék darabszámára.

Ezt követően a megjelenő oldalon van lehetőség a kosár tartalmának korrigálására (ha valamelyik terméket mégsem kívánja megrendelni, kattintson a TÖRÖL feliratra), illetve a szállítási adatokat megadására. A vásárlás befejezése a lila színű bevásárló kocsi ikon klikkelésével lehetséges. Ekkor egy új ablakban megjelenik az üzenet a váráslás nyugtázásáról, melyről e-mailben is értesítjük.

Az Egyéb megjegyzések rovatban más fontos információkat is megadhat, mint például: átvételkor készpénzben vagy előreutalással szeretne fizetni, a nap mely szakában szállítsa a futár a megrendelt terméket az adott címre, stb. A sikeres rendelés elküldése után maximum 24 órán belül visszaigazoló e-mailt fog kapni a vásárlás során megadott e-mail címre. A visszaigazolás tartalmazni fogja a megrendelt tételeket és a bruttó fizetendő összegeket, a kiszállítási díjjal együtt.


Rendelés, kiszállítás:

A Sweet Night fantázia nevű weboldalon a rendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges! Telefonon, faxon, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni. Telephelyünkön nincsen ügyfélkiszolgálás, se pedig mintabolt!

A beérkezett rendelésről az eladó visszaigazolást küld, amely tartalmazza a megrendelt termék vagy termékek pontos specifikációját és az árát, a megrendelő adatait, a számlázási és a szállítási címet. Amennyiben a visszaigazolás hibás adatot tartalmaz, azt a megrendelőnek 24 órán belül jeleznie kell, hogy a kiszállítást megelőzően legyen mód a korrekcióra.

Amennyiben a megrendelt áru nincs raktáron, az eladó értesítést küld a termék várható szállítási időpontjáról. A megrendelt termékek kiszállítását országosan a Magyar Posta, illetve a Budapest területén a Sweet Night saját futárja végzi. A kézbesítés 1-3 munkanapon belül várható. A futár 8-18 óra között keresi fel a címzettet, ezért olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik.

Az átvevő köteles az átvételkor a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni és a külső csomagoláson észlelt sérülés esetén, felbontani. Az esetleges károkról a fuvarozóval közösen jegyzőkönyvet kell felvenni, továbbá a sérülést és a kárt haladéktalanul bejelenteni. Az átvevő köteles minden ésszerű intézkedést megtenni a kár enyhítése érdekében.

Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb kettő alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A megrendelt és átvett áru vételárának és szállítási költségének kiegyenlítése utánvéttel történik. Az utánvét összegét a szállító képviselőjének az áru átvételekor készpénzben kell átadni. Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Sweet Night-al (Dezső Eszter e.v-vel) szemben kártérítési igény nem érvényesíthető.


Garancia, szavatosság:

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók. Jótállás csak tartós használati cikkekre, például mosógépre, számítógépre, tévére vonatkozik. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását cégünk felé. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető.


Észrevételek - reklamáció:

Amennyiben az átvett termék bizonyíthatóan gyártási hibás vagy az a szállítás során sérült, természetesen díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre valamely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A szállítás során sérült termékek esetében kérjük, mellékelje a szállító jegyzőkönyvét, amelyben a kézbesítő elismeri, hogy a csomagot sérülten adta át. Jegyzőkönyv hiányában a reklamációt nem tudjuk elfogadni.

Rendeltetésszerű használat mellett, 8 napon túl jelentkező gyári hiba esetén a hibás terméket javításra vesszük vissza. Ha a termék 14 napon belül nem javítható, a terméket kicseréljük. A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben cégünket, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli. Amennyiben speciális kérése vagy problémája lenne, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a +36 30 902 8401-es telefonszámon, vagy az info@sweetnight.hu e-mail címen.


Adatvédelem:

A Dezső Eszter e.v, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli a vásárlók adatait. A Dezső Eszter e.v. a vásárlás során tudomására jutó személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi - az érintett kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé. A teljes adatvédelmi tájékoztató az alábbi linken tekinthető meg: ITT


A vásárlástól való elállás joga:

A vevő jogosult a megrendelést követő 24 órában, de legkésőbb a kiszállítás megkezdéséig a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben jelezni az info@sweetnight.hu e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli. A vevő az áru kézhezvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Elállásra vonatkozó szándékát a vevő köteles e-mailben, a info@sweetnight.hu e-mail címre bejelenteni. Vásárlástól való elállás esetén a Dezső Eszter e.v. köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási költségekre, kivéve a termékek visszajuttatásának költségeit. Amennyiben a termék használt, a Dezső Eszter e.v. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését. - Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót: Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén.


A felelősség korlátozása:

A Sweet Night weboldalon való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

Cégünk semmilyen módon nem felelős az alábbiakért, bármilyen módon is következtek be:
  • Az Interneten küldött, vagy fogadott bármilyen adat
  • Bármilyen működési hiba a hálózaton, ami akadályozza weboldalunk normális működését és a vásárlást
  • A kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása
  • Bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

Cégünk nem vonható felelősségre semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

Egyedül a vásárló felelős a weboldalhoz való csatlakozásért és a weblapon történő vásárlásáért. A vevő felelőssége felmérni azt, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Cégünk bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja a vásárlás feltételeit, kötöttségek nélkül módosíthat bármilyen árat vagy határidőt. A változás a weblapon történő megjelenés időpontjától lép életbe. Cégünk szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a rendelését annak, aki bármilyen formában megsérti a szabályokat. A vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.


Egyéb rendelkezések:

A www.sweetnight.hu weboldalon található képek és szövegek a Dezső Eszter e.v. szellemi tulajdonát képezik. Azok részben vagy egészben történő nyilvános felhasználása kizárólag a Dezső Eszter e.v. írásos felhatalmazásával lehetséges. Az illetéktelen felhasználás jogi következményeket von maga után!

Az online értékesítésekre vonatkozó hatályos jogszabály: 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet


Központi elérhetőség, ügyfélszolgálat, megrendeléssel kapcsolatos információk:

Tel.: 06-30-902-8401 
E-mail: info@sweetnight.hu