Szoptatós párna

2013. március 20-ig minden szoptatós párna mellé ajándék utántöltő!

Szoptatós párna, vagy ahogy azt sokan ismerik: szopipárna.

A szoptatós párna elősegíti a kényelmes testhelyzetet a különböző szoptatási pozícióknál. A szopipárna 100% pamut huzattal készül, töltete pedig habosított mikrogyöngyök. A mikrogyöngy egy könnyű formázhatóságot, és stabil tartást biztosító, habkönnyű antiallergén töltet, a csecsemőre teljesen semleges hatású hungarocell golyócskák.

A szoptatós párna kényelmes fekvést biztosít a csecsemőnek, a mikrogolyós töltetnek köszönhetően pedig minden testhelyzethez tökéletesen idomul, követi a test formáját, így a gerincnek és a végtagoknak nyugodt, kényelmes tartás biztosít.

A szopipárna nem csak a babának biztosít kényelmes fekvést, a kismama is kiválóan hasznosíthatja még a szülés előtt. A párnával megtámaszthatja a kismama a hátát, így megkönnyítve a pihenést., de a láb alátámasztására is kiválóan alkalmas lábvizesedés esetén.

A Sweet Night szoptatós párna 2 részből épül fel: egy 100% pamut belső fehér huzatból, melyben a polisztirol gyöngyök találhatóak, és a 100% pamut külső textilből, melyet kívánsága szerint a lentebb látható pamut textil mintákból tudunk elkészíteni.

A
z ár tartalmazza a tetszőlegesen választható 100% pamutból készült külső huzatot is az itt feltüntetett mintákból!

A szopi párna külseje, illetve a belseje is mosógépben mosható.

Rendeljen szoptatós párnája mellé utántöltő gyöngyöket, így ha párnája elvesztené tartását azt azonnal korrigálni tudja.

Az itt megjelenő kép, csak illusztráció, a lent feltüntetett mintákban készíti a Sweet Night babatextil gyártó a szoptatós párnákat!

Megrendelésnél ne felejtse el kiválasztani azt a mintát, melyből a szoptatós párnát rendelni szeretné!

Rendelés
A termék jelenleg nem rendelhető webáruházunkból.
Visszalépés