Rólunk

Ma a piacon számtalan olyan cég található, akik babaágyneműt, szoptatós párnát, vagy egyéb baba, illetve gyermektextileket gyártanak kisbabák, és gyermekek számára.

A Sweet Night, mint márka 2011 elején született meg azzal a céllal, hogy minőségi alapanyagokból, minőségi terméket, és ami talán még ennél is fontosabb elérhető árú babatextilt tudjon kínálni a felhasználóknak. Mára már több országban is jelen vagyunk termékeinkkel, ezek között szerepel, Románia, illetve Szlovákia is.

Cégünk nem csak viszonteladókat, hanem magánszemélyeket is kiszolgál, kizárólag az interneten keresztül. Ha valamelyik termékünk megtetszett Önnek, tegye csak be a virtuális kosárba, és akár már holnap kezébe foghatja a megrendelt babaágyneműt, vagy gyermek ágyneműt, esetleg egyéb termékünket.

Termékeinket több tíz éves tapasztalattal rendelkező varrónők varrják, a babatextilekhez használt alapanyagokat pedig a legjobb minőségből válogatjuk ki, így biztos lehet benne, hogy a megvásárolt babatextil hosszú évekig használható lesz.

A babaágyneműket illetve gyermek ágyneműket 100% kiváló minőségű pamutból készítjük, így nem vált ki bőrallergiát még az érzékeny bőrű gyermekeknél sem.

A legnagyobb darabszámban eladott Disney termékeink mind eredeti, licenc-es textilekből készülnek, így garantált az eredeti, Disney minőség.

Ha további információra lenne szüksége cégünkről, vagy termékeinkről, keressen bennünket bizalommal.

Üdvözlettel:

A Sweet Night csapata